BUU-klubben

Vyer ur BUU-klubbens applikation.

Ladda ner BUU-appen och Barnens Arena

I BUU-appen kan man leka, undersöka, upptäcka och skapa tillsammans BUU-stämpeln, Bärtil, Isa Gris och andra bekanta figurer ur BUU-klubben.

Appens värld bjuder på en massa överraskningar - det mesta går att dutta på och dra i.
Lägg strumpor i strumpifugen, odla knasiga saker i konservburkar, spela piano på mattan eller blås bubblor av morotssaft med Bärtil och Isa!

Appen innehåller också flera minispel, som öppnar sig via de svartvita ikonerna med glada ansikten på.


Yle Barnens Arena

Yle Barnens Arena samlar barnprogrammen ur Yles utbud i en trygg och barnanpassad miljö. Här går det t.ex. att titta på hela BUU-klubben eller på enskilda avsnitt ur olika programserier, allt utan reklam.

Barnens Arena finns som nerladdningsbar app för mobila apparater, men går också att använda via webbläsaren på adressen arenan.yle.fi/barn.

Tips: du kommer också till Barnens Arena via denna sida, genom att klicka eller dutta på den runda knappen med en play-knapp på längst till höger i navigationen högst upp på sidan. Den gula lådan längst ner på sidan leder också till Barnens Arena.

Var hittar man apparna?

Ikonen för BUU-klubbens applikation

De nerladdningsbara apparna heter BUU-klubben och Yle Barnens Arena och går att ladda ner från appbutikerna App Store och Google Play.

Ladda ner BUU-appen för IPhone och Ipad
Ladda ner BUU-appen för Android

Ladda ner Barnens Arena för Iphone och IPad
Ladda ner Barnens Arena för Android


Hälsningar från BUU-klubben! BUU-klubbsledarna berättar om vad som är på gång.