BUU-klubben

BUU-klubbens applikation har en julkalender i december.

Nu är det jul i BUU-appen!

Bilder på några av spelen som finns i julkalendern i BUU-klubbens app år 2020.

BUU-klubbens nerladdningsbara app bjuder på en julkalender, med ett nytt spel varje dag ända fram till julafton.

Julkalendern finns i uppdateringen som dyker upp i appbutikerna den 30.11.2020. Då gäller det att uppdatera appen i din apparat, eller att ladda ner appen BUU-klubben om du inte redan har den.

I kalenderns 24 paket gömmer sig en massa roliga spel, med olika figurer ur BUU-klubben. Det finns både lättare och svårare spel, så det lönar sig att kolla i kalendern varje dag!

Kalendern finns kvar i appen ända fram till den 31.1.2021.

Kom också ihåg att titta på BUU-klubbens julkalender i Yle Fem, Barnens Arena eller Yle Arenan!

I TV-julkalendern bjuds det på Superjul med Plåstret, BUU-ledarna och en mystisk julgran samt dramaseriena Storm på lugna gatan och Bärtils jul.


Ladda ner BUU-appen och Barnens Arena

I BUU-appen kan man leka, undersöka, upptäcka och skapa tillsammans BUU-stämpeln, Bärtil, Isa Gris och andra bekanta figurer ur BUU-klubben.

Appens värld bjuder på en massa överraskningar - det mesta går att dutta på och dra i.
Lägg strumpor i strumpifugen, odla knasiga saker i konservburkar, spela piano på mattan eller blås bubblor av morotssaft med Bärtil och Isa!

Appen innehåller också flera minispel, som öppnar sig via de svartvita ikonerna med glada ansikten på.
Spela med BUU-bandet, blanda saft i Ängens safteri, lek med BUU-stämpeln, som härmar vad du säger, klättra i träd med Tumla, åk fågelrally med Pikkuli, träna på att skriva bokstäver med Bärtil och hans vänner eller räkna med Super-Jontti och Super-Malin - spelen blir fler hela tiden.

Yle Barnens Arena

Yle Barnens Arena samlar barnprogrammen ur Yles utbud i en trygg och barnanpassad miljö. Här går det t.ex. att titta på hela BUU-klubben eller på enskilda avsnitt ur olika programserier, allt utan reklam.

Barnens Arena finns som nerladdningsbar app för mobila apparater, men går också att använda via webbläsaren på adressen arenan.yle.fi/barn.

Tips: du kommer också till Barnens Arena via denna sida, genom att klicka eller dutta på den runda knappen med en play-knapp på längst till höger i navigationen högst upp på sidan. Den gula lådan längst ner på sidan leder också till Barnens Arena.

Var hittar man apparna?

Ikonen för BUU-klubbens applikation

De nerladdningsbara apparna heter BUU-klubben och Yle Barnens Arena och går att ladda ner från appbutikerna App Store och Google Play.

Ladda ner BUU-appen för IPhone och Ipad
Ladda ner BUU-appen för Android

Ladda ner Barnens Arena för Iphone och IPad
Ladda ner Barnens Arena för Android


Hälsningar från BUU-klubben! BUU-klubbsledarna berättar om vad som är på gång.