Välkommen till BUU-klubbens barnwebb buu.yle.fi!

Här hittar du spel, pyssel och tv-avsnitt för både små och stora barn. Här finns också våra välkända figurer Bärtil, Isa Gris, Kråkfia, Älgen, Plåstret, BUU-stämpeln och BUU-ledarna.

För att använda buu.yle.fi behöver du Adobe Flash Player 8 eller nyare.

Hämta Adobe Flash player

Ser du inte sidan fast du har Flash Player? Det kan hänga ihop med att du inte har JavaScript aktiverat i din webbläsare. Ändra inställningarna i webbläsaren och försök på nytt.

Peka-BUU är här!

För pekdatorer och andra apparater utan Flash-stöd erbjuder BUU-klubben Peka-BUU (buu.yle.fi/peka). Spelen på Peka-BUU är gjora speciellt med pekskärmar i åtanke. Här hittar du bland annat en pekskärmsanpassad version av BUU-biografen, pussel i olika svårighetsgrader och ett stämplingsspel. Alla spel går också att spela med en dator med en modern webbläsare.

Är du på jakt efter kompiskampanjen Säg hej o le:s webbsidor? Dem hittar du på adressen buu.yle.fi/ole. Säg hej o le-sidorna kräver inte Flash för annat än för att titta på webbplatsens videofilmer. Du kan med andra ord surfa till webbplatsen också med en pekdator eller en smarttelefon.

BUU-klubben Producerat av Yle / BUU-klubben Det hr r barnprogrammet BUU-klubbens webbplats. Hr kan du spela spel med knda BUU-klubbsfigurer som Brtil och Plstret och titta p roliga videoklipp med BUU-klubbsledarna. Barn i ldern 3-7 ldersgrns: Tilltet fr alla ldrar true 3-7 Spel screenshot.jpg